اخبارامام و رهبریخبر مهمسیاستمجله شجر

شایعات کسالت رهبر انقلاب از سال ۸۵ تا ۹۹/ حضوری که به شایعات پایان داد

ضدانقلاب سال‌هاست با انتشار شایعاتی در خصوص رهبر انقلاب سعی می‌کند آرزوهایش را در قالب شایعه مطرح کند.

پایگاه خبری – تحلیلی شجرنیوز، از شایعه تا واقعیت: خانواده شهید حاج قاسم سلیمانی و برگزارکنندگان مراسم سالگرد شهدای مقاومت با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند و شایعاتی که چند روز پیش در رسانه‌های ضدانقلاب درباره بیماری  معظم له منتشر شده بود، عملا  بار دیگر تکذیب شد.

دیدار رهبری

چند روز پیش مهدی فضائلی، عضو موسسه حفظ و نشر آثار آیت‌الله خامنه‌ای شایعه بیماری رهبر انقلاب را تکذیب کرد، پیگیری‌های خبرنگار ما نیز نشان می‌داد که ایشان در حال انجام برنامه‌های معمول روزانه خودشان هستند.

رهبر انقلاب

اما این شایعه از کجا آمد؟

آن چیزی که باعث قوت گرفتن این شایعه شد، انتشارش در  هفته‌نامه شناخته‌ شده آمریکایی نیوزویک بود. این نشریه با ۸۰ سال سابقه؛ در خبری مدعی شده بود که آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب به دلیل وخامت وضعیت جسمانی، قدرت و اداره امور را به فرزندش منتقل کرده است!

شایعه بیماری رهبری

 پس از آن نیز شایعه دیگری با دستکاری تصویری از زیرنویس شبکه خبر توسط برنامه‌های ویرایش عکس(فوتوشاپ) منتشر شد که مجلس خبرگان درحال برگزاری جلسه فوری برای انتخاب جایگزین رهبر انقلاب است. موضوعی که هم توسط دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری و هم توسط مسئولان شبکه خبر تکذیب شد.

سخنرانی رهبر انقلاب

مجلس خبرگان رهبری

حتی برخی دیگر شایعه بیماری رهبر انقلاب را به نقل از آیت الله عبدالکریم فرحانی نماینده مردم استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری منتشر کردند که با تکذیب و واکنش شدید ایشان روبرو شد.

دیدار با رهبر انقلاب

منبع نیوزویک کجا بود؟

نیوزویک در خبر خودش به توییت محمد اهوازی استناد کرده بود، فرد تجریه‌طلبی که سابقه فراوانی در جعل چنین شایعه‌ای دارند و این بار مدعی شده بود که آیت الله خامنه‌ای قدرت را به پسرش منتقل کرده است…» .

انتشار شایعه

همچنین بررسی خبرنگار ما از توییت وی نشان می‌دهد که این اولین باری نبوده که اهوازی دست به انتشار چنین شایعه‌ای زده بلکه در سال‌های ۲۰۱۳، ۲۰۱۴، ۲۰۱۷ نیز بارها چنین دروغی را مطرح کرده بود.

توئیت خبرنگار

* شایعه کلید زنگ اتاق رهبر انقلاب

اواخر سال گذشته نیز برخی رسانه‌های ضدانقلاب کلید زنگ متصل به پایه صندلی‌ای که در فیلم پیام تشکر رهبر انقلاب از پزشکان و پرستاران  منتشر شده بود را سندی بر بیماری ایشان تلقی کردند.

شایعه کلید زنگ اتاق رهبر انقلاب

اما همانطور که در تصاویر دیگر مشاهده شد، استفاده از این کلید که برای احضار افراد خارج از اتاق (مانند بسیاری از اتاق‌های اداری دیگر)استفاده می‌شود در بیت ایشان موضوع جدید نبوده و حتی ۱۰ سال پیش نیز در دیدار با شرکت‌کنندگان کنفرانس اسلامی در سال ۸۹ نیز وجود داشته است.

نشست با رهبر معظم انقلاب

* شایعه این بار به بهانه حضور دکتر باقی

رسانه‌های دشمن همچنین اوایل بهمن ماه سال گذشته نیز در نماز جمعه تاریخی رهبر انقلاب در مصلی تهران، با انتشار تصویر حضور دکتر باقی در صف نماز جمعه، شایعه بیماری رهبر انقلاب را دوباره مطرح کردند.

شایعه بیماری رهبر انقلاب

اما خبرنگاران همان زمان با انتشار تصاویر دیگر از دکتر باقی در کنار رهبر انقلاب نشان دادند که حضور وی در کنار معظم‌له موضوع جدیدی نیست.

پزشک رهبری

* عمل جراحی رهبر انقلاب و شایعات ادامه‌دار

در ۱۷ شهریور سال ۹۳ رهبر انقلاب عمل جراحی انجام دادند و پیش از ورود به اتاق عمل ایشان شخصا مقابل دوربین صداوسیما حاضر شدند واین موضوع را به اطلاع عموم مردم رساندند و پس از آن به تناوب کادر پزشکی از روند بیماری ایشان گزارش می‌داد و هم تصاویر عیادت ایشان منتشر می‌شد.

عمل جراحی رهبر انقلاب

اما در همان زمان(سال ۹۳) هم رسانه‌های بیگانه دست از دروغ‌پراکنی برنداشتند؛ روزنامه «فیگارو» چند وقت بعد، مدعی شد بیماری ایشان در مرحله متاستاز(سرایت بیماری به نقاط دیگر بدن) قرار دارد و ایشان تنها دو سال دیگر در قید حیات هستند!

جراحی رهبر انقلاب

اما سخنرانی ایشان، بار دیگر مشت شایعه سازان را باز کرد.

انتشار اخبار و شایعات

از سوی دیگر بررسی خط خبری رسانه‌های معاند نشان می‌دهد،  شایعه بیماری رهبر انقلاب با افزایش فشارها به ایران، بیشتر می‌شود. در سال ۱۳۸۸ و یا پیش در ماه‌های آشوب داخلی پس از انتخابات ریاست جمهوری آن سال این شایعه رونق گرفت.

در سال  ۱۳۸۷ نیز مایکل لدین از طراحان کودتای مخملی و براندازی نرم با درج خبری عنوان کرد که آیت‌الله خامنه‌ای از هوش رفته و به کلینیک ویژه‌اش منتقل شده. وی ادعا کرده بود که این خبر را از منابع خود در ایران گرفته است.

شایعه به کما رفتن رهبری

سال ۸۶ نیز چنین شایعه‌ای را مطرح کرده بود.

* اولین شایعه

البته سابق این دروغ‌پردازی‌های مجازی به سال ۱۳۸۵ برمی‌گردد، او اولین بار در آن سال مدعی شده بود که آیت‌الله خامنه‌ای فوت کرده است و حتی این دروغ آن چنان جدی شد که مقامات وقت ایران مجبور شدند آن را تکذیب کنند.

اولین شایعه

برخی این دست شایعات را برای برهم زدن آرامش جامعه از یک سو و از سوی دیگر به هم ریختن بازار اقتصادی داخلی می‌دانند، رهبر انقلاب طی سخنرانی در جمع فرماندهان نیروی هوایی ارتش که به مناسبت روز نیروی هوایی به دیدارشان رفته بودند، عملیات روانی و شایعه پراکنی اخیر دشمنان را نشانه ضعف و استیصال آنان دانستند و خاطرنشان کردند: «دشمنان نظام اسلامی شایعات مختلفی درباره فوت و بیماری درست می کنند تا شاید چند روزی روحیه ملت ایران را تضعیف کنند اما آن ها نمی‌دانند که در ایران با یک شخص روبه رو نیستند بلکه با ملتی روبه رو هستند که در پاسخ به توطئه ها و حیله های دشمن، روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور به خیابان ها می آیند و با فریادهای پرشور، قدرت و هوشیاری و استقامت خود را در دفاع از اسلام و انقلاب و ایران نشان خواهد داد».

منبع: فارس

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا

مسدود کننده تبلیغات خاموش کنید

برای استفاده راحت و روان تر از سایت و نمایش صحیح صفحات لطفا مسدود کننده تبلیغات سایت رو غیر فعال کنید.